El Tibet trenca el seu silenci: Crònica de la revolta tibetana de 2008 (Guimet Book 115) (Catalan Edition)

by Tsering Woeser (Author)

 

No es tracta d’un llibre religiós. Tampoc parla sobre budisme. Ni n’és un de turístic. El Tibet trenca el seu silenci és un llibre cívic. 35 cròniques amb to periodístic que relaten de primera mà i a través de la informació privilegiada de l’autora, com a testimoni directe i persona amb molts contactes encara al Tibet. Tots els articles parlen exclusivament del rerefons polític, social, cultural i tradicional que viu la regió des de fa anys i han estat rescatats dels blogs de l’autora, malgrat la censura continua del govern xinès i els atacs de pirates informàtics. Acompanya els textos una crònica visual, unes 80 fotografies realitzades per la pròpia autora, que retraten el que s’ha intentat ocultar de la revolta tibetana que es va produir entre el març i l’agost de 2008.

Amazon UK Kindle Edition: El Tibet trenca el seu silenci 

Amazon US Kindle Edition: El Tibet trenca el seu silenci 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed